Вече е налице първият официален трейлър за предстоящия документалин сериал на

...
Вече е налице първият официален трейлър за предстоящия документалин сериал на
Коментари Харесай

„Безпрецедентен и задълбочен сериал“: Вижте първите кадри на Хари и Меган

Вече е налице  първият формален филмов откъс за идния документалин сериал на Netflix за херцогът и херцогинята на Съсекс .
По чиста случайност това се случи на втория ден от извънредно значимото посещаване на Уилям и Кейт в Съединените щати.

Get ready for a more intimate look into the lives of the Duke and Duchess of Sussex.
— CNN (@CNN)
Сериалът " Хари и Мегън " е режисиран от двукратно номинираната за " Оскар " и носителка на " Еми " режисьорка Лиз Гарбъс и се чака да разпали още веднъж напрежението сред Хари и кралското семейство.
Премиерата на документалната поредност от шест елементи ще бъде по-късно този месец , когато Хари и Меган ще пътуват до Ню Йорк, с цел да получат премия за справяне с институционализирания расизъм в кралското семейство.



Хари и Меган приказват единствено за малко, само че думите им са многозначителни и допускат, че сериалът ще се концентрира освен върху тяхната любовна история, само че и върху това за какво са напуснали кралското семейство.

В филмовия откъс двойката споделя персонални фотоси от взаимния си живот. Сред тях са и фрагменти, на които Меган люлее бебето си, Хари свири на китара, както и първия брачен танц на фамилията. Вижда се също Меган обляна в сълзи, а на различен кадър - херцогинята на Съсекс на погребението на Нейно Величество Кралицата.

Netflix released roughly a minute of footage from “Harry & Meghan, ” an upcoming documentary about the couple.

Netflix is billing the six-part series as “an unprecedented and in-depth ” look at “one of the most-discussed couples in history. ”
— The Associated Press (@AP)
Трейлърът е с дълготрайност 1 минута и 12 секунди и стартира с въпрос от продуцента: " Защо желаете да извършите този документален филм? “ .

Чува се гласът на Хари, който споделя: " Никой не вижда какво се случва зад затворени порти " тъкмо преди да се появи Меган, която държи главата си в ръце, до момента в който приказва по телефона. " Трябваше да направя всичко допустимо, с цел да защитя фамилията си “ , добавя херцогът.

В края на видеото брачната половинка му споделя: " Когато залогът е толкова висок, няма ли смисъл да се чуе нашата история от самите нас? “

Сериалът е разгласен за „ невъобразим до момента взор към една от най-обсъжданите двойки в историята “.
В епизодите поредицата ще покаже дните на тяхното ранно ухажване и провокациите, които ги накараха да се почувстват принудени да се отдръпват от непрекъснатите си функции в кралската институция.

Montecito is now ground zero in the toxic plot to bring down the Royal Family by Harry and Meghan.
After today's vile trailer, King Charles must stop giving the Sussexes the benefit of the doubt and remove their titles.
My new column
— Dan Wootton (@danwootton)
С мнения от другари и семейство, множеството от които в никакъв случай преди не са говорили обществено за това, на което са били очевидци, и историци, които разискват положението на Британската общественост през днешния ден и връзките на кралското семейство с пресата, сериалът прави повече от това да осветлява любовта на една двойка история, той рисува картината на техния свят.

Въпреки че херцогът и херцогинята на Съсекс бяха в Обединеното кралство за погребението на кралицата, те се върнаха в Калифорния, без Хари да се сдобри с татко си и брат си.

И до момента в който крал Чарлз III употребява речта си към нацията, с цел да пожелае на най-малкия си наследник и снаха си да бъдат добре в Америка, той в действителност даде да се разбере, че няма път назад в кралското семейство за Хари и Меган.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР